Foietaj pentru preparate gustoase

Bucataria franceza a fost intotdeauna un exemplu de excelenta in arta gatitului, iar francezii ii considera pe bucatarii celebri un fel de poeti.

Publicat
Din categoria Noutati

Cele mai bune combinatii de ingrediente pentru mastile de par

Daca ai decis ca a venit momentul sa folosesti o masca de par, pentru a obtine un par sanatos si frumos, noi iti recomandam sa iei in calcul sfaturile si solutiile oferite mai jos, pentru ca, datorita lor, parul tau va fi mai sanatos, mai frumos si mai rezistent.

Publicat
Din categoria Noutati

Sfaturi pentru obtinerea unei bucatarii ideale

Nu trebuie sa uitam ca bucataria este un spatiu de lucru, dar si un spatiu unde, uneori, ne petrecem timpul liber, iar pentru a putea gati in voie este necesar sa avem un spatiu foarte bine organizat indiferent de dimensiunile lui.

Publicat
Din categoria Noutati

Cizme de cauciuc in trendul modei

Cizmele clasice de ploaie primesc acum o actualizare de moda cu tocuri patrate, un profil gros si culori proaspete si sunt constient in tendinte in 2021.

Publicat
Din categoria Noutati

Rochii de plaja lungi si vaporoase

Valiza de vacanta este complet ambalata numai atunci cand rochiile de plaja si-au gasit locul. Insa modelele de rochii de plaja evoca un sentiment de vara plin de umor si, prin urmare, sunt populare si in viata de zi cu zi acasa.

Publicat
Din categoria Noutati